//script in header  • Мисија - Визија

    Пилаб приватна лабораторија за контрола на храната, во рамките на акредитацијата што ја имала, со исполнување на обврските на органот што го добил од законскиот орган и TS EN ISO / IEC 17025:2017 Општи барања за компетентност на лаборатории за експерименти и калибрација; има за цел да обезбеди безбедност и квалитет на храната, што е незаменлив елемент за човековото здравје во денешниот свет, со примена на национални и меѓународно прифатени методи за тестирање и анализа и да обезбеди брза, точна, доверлива и непристрасна услуга за тестирање на своите клиенти следејќи го постојаното развивање технологија и користење на најнови технолошки производи.

БЛОГ

Определување на изомери на транс масни киселини
Определување на изомери на транс масни киселини
10 Ekim 2023

Определување на изомери на транс масни киселини

Одредување на протеини во храната
Одредување на протеини во храната
05 Eylül 2023

Одредување на протеини во храната

Тест за глутен (алерген) во храната
Тест за глутен (алерген) во храната
05 Eylül 2023

Тест за глутен (алерген) во храната