//script in header  • Misioni - Vizioni

    Laboratori Privat i Kontrollit të Ushqimit Pilab, në kuadër të akreditimit që i takon, duke përmbushur detyrimet e autoritetit që ka marrë nga autoriteti ligjor dhe TS EN ISO / IEC 17025:2017 Kërkesat e Përgjithshme për Kompetencën. të Laboratorëve të Eksperimentit dhe Kalibrimit; synon të sigurojë sigurinë dhe cilësinë e ushqimit, i cili është një element i domosdoshëm për shëndetin e njeriut në botën e sotme, duke aplikuar metoda testimi dhe analize të pranuara kombëtare dhe ndërkombëtare, si dhe të ofrojë shërbim të shpejtë, të saktë, të besueshëm dhe të paanshëm për klientët e saj duke ndjekur vazhdimisht zhvillimin e teknologjisë dhe përdorimin e produkteve të teknologjisë më të fundit.

BLOG

Përcaktimi i izomerëve të acideve yndyrore trans
Përcaktimi i izomerëve të acideve yndyrore trans
10 Ekim 2023

Përcaktimi i izomerëve të acideve yndyrore trans

Përcaktimi i proteinave në ushqime
Përcaktimi i proteinave në ushqime
05 Eylül 2023

Përcaktimi i proteinave në ushqime

Testi i glutenit (alergjenit) në ushqim
Testi i glutenit (alergjenit) në ushqim
05 Eylül 2023

Testi i glutenit (alergjenit) në ushqim